diumenge, 11 de juliol del 2010

E-Llibre ,vacances, altres

Bona tarda.
.-Us felicito per el treball que heu fet amb el llibre del resi. De especial manera al Dr Valls i Dr Fuentes. Des de aqui recordar-vos tambe que al Novembre la avaluacio es fara amb aquesta eina. Qui no hi tingui res introduit en el llibre la avaluacio no sera possible. Us agrairia que ho portesiu al dia i que des de setembre un cop al mes omplissiu el llibre.
.-Durant el mes de juliol que sere fora de vacances el Dr Berenguer estarà , com fins ara amb vosaltres. Recordeu que les sessions dels dimsrts seguiran a modo de FORO per discussio dels casos que vulgueu a mes de ordenar la vostre feina amb el tutor.
.- He parlat amb el Dr J Ramon sobre els dies que els R1 deixen la seva rotacio a urgencies per ajudar a la unitat de genoll. M'ha dit que es tracta de un problema de gent de vacances . Amb tot si hi han canvis similars per part de altres unitats HO HA DE SABER la tutoria . Un adjunt no pot ordenar cap canvi de rotacio dels residents ( i menys per telèfon) sense que ho sàpigen els tutors o el cap de servei en funcions.